Om mig

Foto: Peter Ravnsborg/Mumilab

Mia Elisabeth Møller Roesen, f. 1974.

Cand. mag. i historie og fransk fra Københavns Universitet. Bosat i Ebeltoft siden 2007.

Mit speciale omhandlede de sidste hekseprocesser på Djursland i 1680erne, set i et sociologisk, rets- og kirkehistorisk perspektiv. Derudover har jeg mest arbejdet med handels- og videnskabshistorie i perioden 1500-1800, alliancepolitik og samfundsbevægelser i både dansk og europæisk/amerikansk historie.

Jeg kan lidt mere end at være tør historiker. Jeg har både erfaring med undervisning og formidling, primært undervisning på ungdomsuddannelser og formidling i museumsregi i projektformer.

Mit blik er rettet mod, hvordan man formidler viden og nytænkning på de unges præmisser. Møde dem der, hvor de er. Uden at tale ned, men tale med. Uden at give dem svarene, men give dem lyst til at finde svarene selv.

Jeg har taget moduler på Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles diplomuddannelse i kommunikation. Indtil videre om kommunikation i praksis og webredigering.

Modulet om kommunikation i praksis blev afsluttet med et projekt, lavet for Børn og Unge i Århus Kommune, om digital kommunikation i kommunens folkeskoler.

Det vil sige, at jeg kan kloge mig på målgruppeanalyser – herunder valg af interessenter og kvalitative undersøgelser, på strategisk kommunikation og målsætninger, projektstyring og forskellige praktiske kommunikationsformer, herunder også sociale medier.

Modulet “Webredaktør i verdensklasse” har gjort mig skarp i brugeradfærd, indholdsstrategi, informationsarkitektur og -design og søgemaskineoptimering.

Jeg er grundig, god til det store overblik og frisk med et nyt input. Virkelig en ørn til at holde tovene og til at læse stedet, situationen og ikke mindst aktørerne. Ikke bange for at føre tingene helt konkret ud i livet, når sans og sense spiller sammen.

Og så er jeg et venligt og behageligt menneske. I en typisk personlighedstest vil jeg meget rammende blive puttet i INTP-kassen.

Lige nu er jeg jobsøgende, så hvis du har læst noget om mig, du synes er interessant – så vil jeg blive lykkelig for at høre fra dig.

Derudover vil jeg meget gerne give din hjemmeside, dit kommunikationsprojekt, din skriveopgave, din brugerundersøgelse, din målgruppebestemmelse eller -analyse et skud.

Send en mail til: miaroesen@gmail.com og lad os se på sagerne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s